Gastenboek

                             

Vernieuwen

 • Geplaatst door Joy
  Zeer goede ervaringen met Deborah en pompeloentje! Bij alle 3 mijn zoons heeft ze het geboortekaartje helemaal naar onze wens aangepast. Zeer snel en precies zoals wij het wilde. De laatste heeft ze zelfs helemaal op maat gemaakt. Zeer snelle, goede, professionele service. Zeer aan te raden!!! Het is dat ons gezin nu compleet is, anders zou ik haar zeker voor een 4e keer inschakelen!
 • Geplaatst door Sandra
  Via Google op deze site gekomen, wat een leuke kaartjes! Prettig mailcontact. Fijn dat er aanpassingen in kleuren en tekst gemaakt kon worden. Een dikke 10 van onze kant!
 • Geplaatst door Cobi
  Wij zijn erg tevreden over ons geboortekaartje. Mooie kwaliteit. Wij hebben het formaat aan laten passen zodat het geboortekaartje even groot is als de andere geboortekaartjes, dit was geen enkel probleem. Bedankt!
 • Geplaatst door Hanneke
  Weer een geweldig geboortekaartje en wat een service! Wij wilden graag verschillende elementen van verschillende kaartjes en dat kon gewoon! Toen het pakketje niet kwam vanwege drukte bij de post werd ik per sms heel goed op de hoogte gehouden wanneer het pakketje er zou zijn. Topservice! Raad het iedereen aan!
 • Geplaatst door Merel
  We hebben weer een prachtig geboortekaartje kunnen versturen dankzij Deborah! Zowel bij ons 2e als 3e kindje heeft ze ons perfect geholpen om een “standaard” kaartje van de site om te vormen tot een kaartje precies naar onze wensen, en dat is best een prestatie, want ik ben heel kieskeurig en veeleisend. Deborah komt zelf met heel erg goeie designs en daar voegt ze jouw eigen wensen aan toe, dat werkt echt heel goed. We hebben zelfs super mooie bijpassende etiketten via haar kunnen ontvangen wat heel makkelijk was aangezien we het geslacht van onze baby nog niet wisten. En alles werd super snel geleverd. Ik kan het echt iedereen aanraden! Als ik dat had geweten bij ons 1e kind dan had ik zeker ook bij haar besteld!
 • Geplaatst door Marloes
  We zijn super blij met de geboortekaartjes!
  Na ontvangst van de proefdruk hebben we Deborah gevraagd om de kleur op de voorkant aan te passen, zodat het kaartje meer leek op de geboortekaartjes die we voor onze andere twee kinderen hadden. Dit bleek geen probleem. Deborah heeft goed meegedacht.
  We hebben heel wat leuke reacties gekregen op het kaartje.
  Contact via de mail verliep snel en goed.
 • Geplaatst door Paulien Kapper
  Een prachtig kaartje, uitstekende en erg snelle service, we zijn meer dan tevreden!!
  Dank, dank!!
 • Geplaatst door Marleen janssen
  Super blij zijn wij met het geboorte kaartje, die samen ontworpen is.
  De goede communicatie verliep soepel waardoor ik al mijn ideeen en op en aanmerkingen kon aangeven en bij kon stellen. Goede en snelle service!
  Echt een aanrader!
 • Geplaatst door Zijl
  Heel blij met het geboortekaartje van Pompeloentje! Uitstekende service en een hele prettige samenwerking met Deborah. Ook mooi dat er een bedrag naar de Cliniclowns gaat. Een aanrader!
 • Geplaatst door Marjolein
  Wat een fijne samenwerking hadden we met Deborah! De proefdruk van het kaartje was zo gemaakt, en ook de kleine aanpassingen die we nog hadden werden snel verwerkt. Het is een prachtig kaartje geworden, waar we veel leuke reacties op hebben ontvangen. Dank!
 • Geplaatst door Jacolien
  Wat een plezierige samenwerking hebben we gehad. En wat is het kaartje prachtig geworden, helemaal zoals we wilden. Nogmaals hartelijk dank voor alle goede service en snelle reacties!
 • Geplaatst door Marga
  Echt ontzettend goede service. Wij wisten niet of we een jongen of meisje zouden krijgen en proefdrukken in het roze en blauw was geen enkel probleem. Er wordt goed meegedacht en altijd snelle reacties gehad. Onze complimenten!
 • Geplaatst door Sabine
  Super goed geholpen en hele leuke kaartjes mogen ontvangen.
  We zijn er heel blij mee.
 • Geplaatst door Mark & Anouk
  Vlotte en leuke communicatie. Wensen worden direct vertaald in leuke ideeën!

  Uiteindelijk een super leuk kaartje en enkel goede reacties!
  Bedankt!
 • Geplaatst door Youri
  Hey Deborah,

  Wat heb je ook een leuke website!!! Was er al eventjes niet meer op geweest. Hoeft ook niet meer met drie kinderen . Heel veel succes verder!

  Liefs Youri
 • Geplaatst door René en Wendy
  Voor onze tweede dochter, Lindy, hebben we wederom onze geboortekaartjes bij Pompeloentje besteld. Een hele goede service en Deborah denkt goed mee. Weer veel complimenten gehad over de kaartjes, dat is natuurlijk ook hartstikke leuk. Deborah: heel erg bedankt weer voor alles!
 • Geplaatst door Annie tuinman
  Wat een fijne service!
  Fijne communicatie gehad,
  Kaartjes zijn prachtig en precies wat we gehoopt hadden.
  Bedankt voor alles
 • Geplaatst door Marjolein
  Wij hebben onze geboortekaartjes besteld bij pompeloentje en we zijn dik tevreden. De communicatie ging heel snel. Kaartje is in overleg aangepast, waarbij pompeloentje op een prettige manier proactief mee heeft gedacht.
  Het was ook prettig dat ze de adresetiketten konden verzorgen en waarbij de enveloppen en de etiketten al binnen waren zodat we de enveloppen vast konden voorbereiden. Levering ging snel. Echt top!
  Ben je op zoek naar een origineel geboortekaartje waar alles goed geregeld is verder dan ben je hier aan het goede adres!

  Groetjes,
  Marjolein
 • Geplaatst door Brendan
  De samenwerking met Pompeloentje was top! Er is pro-actief meegedacht voor het best mogelijke geboortekaartje. Het ea. is aangepast aan de kaart.
  De reactietijd was snel en de geboortekaartjes etc. zijn goed aangeleverd.

  BEDANKT!! We bevelen jullie van harte aan.

  Michaiah bedankt Pompeloentje

  Familie Holters
 • Geplaatst door Tea
  Super geregeld van begin tot eind!
  Wie zijn erg blij met de kaartjes. Bedankt!
 • Geplaatst door Brigitte
  Ons meisje is 6 weken eerder dan verwacht geboren. Wij hadden nog geen geboortekaartje en hadden opeens op korte termijn een kaartje nodig. Ik heb aan het eind van de middag een berichtje gestuurd naar Pompeloentje om na te gaan wat de mogelijkheden zijn. Er werd gelijk gereageerd en meegedacht. De volgende morgen al kreeg ik een voorstel van het kaartje en zijn de kaarten na onze goedkeuring gelijk naar de drukker gegaan. De kaart is helemaal naar onze zin en de service was in 1 woord geweldig. Vandaag hebben we de kaartjes verstuurd. Ik kan niet wachten op de leuke reacties, die vast en zeker zullen komen Pompeloentje, super bedankt!!
 • Geplaatst door evelien de wolf
  Super tevreden over het hele bestelproces vh geboortekaartje voor ons 2e zoontje Stijn!
  Hele leuke reacties gehad op het kaartje.
  Fijn dat er een deel naar de clini clowns gaat.

  Prettig mail en telefooncontact gehad over het kaartje.
 • Geplaatst door Marc en Hilde Boerboom
  Deborah, je was geweldig in het meedenken en aanpassen van onze kaart.
  Het is fantastisch mooi geworden.
  Bedankt namens onze mooie dochter Elsa
 • Geplaatst door MvdB
  Tegeltje is snel, correct en degelijk verpakt verstuurd. Pdf versie van tevoren is pretttig ter
  controle. Goede service en snelle reactie op mail. Zeker voor herhaling vatbaar en een aanrader voor anderen.
 • Geplaatst door Evelien Volkering
  De service van Pompeloentje was geweldig! In de voorfase is er erg goed met ons meegedacht over de styling van het kaartje. Uiteindelijk waren we aan de late kant met het bestellen van het kaartje en werd onze dochter ook nogeens eerder geboren, maar er is van alles aan gedaan om ervoor te zorgen dat we de kaartjes zo snel mogelijk hadden. Echt top!
 • Geplaatst door Familie Coppelmans-Ramakers
  De service van Pompeloentje was super, en we zijn heel erg blij met de kaartjes! Heel erg aan te bevelen!

  Hartelijk dank!
 • Geplaatst door Familie Looij
  De samenwerking met Pompeloentje was top. Er is ideaal en pro-actief meegedacht zodat wij ons ideale geboortekaartje hebben gekregen. Zo is er een olifantje bijgevoegd maar ook werden verschillende versies gestuurd zodat wij konden kiezen. Idem voor de geboortetegel.

  Ook de reactietijd was snel en de geboortekaartjes etc. zijn goed aangeleverd.

  BEDANKT!! We bevelen jullie van harte aan.

  Groetjes Familie Looij
 • Geplaatst door Laurien Alexander
  Op de eerste plaats willen we Pompeloentje bedanken voor de onwijs goede en snelle service! Wij zijn fan van het beertje Bibbi, maar vonden net niet het kaartje wat we echt leuk vonden! Pompeloentje heeft wat aanpassingen gedaan en twee versies opgestuurd. En dat bedoelen we nou met SERVICE! Top! Wij zijn erg blij met het resultaat en vertellen dit aan iedereen door!
 • Geplaatst door Soeradj & Sunita
  Wij zijn heel goed en heel prettig geholpen door Pompeloentje. Vooral het vertrouwen en het meedenken zijn als erg prettig ervaren.
  In het kort gewoon een heel betrouwbare zaak en zeker het aanbevelen waard!
 • Geplaatst door Timmer
  Wat is het moeilijk kiezen, uit al die mooie geboortekaartjes! Onze keuze viel op een van Monica Maas. Na eenmaal een kaartje te hebben gekozen van Monica Maas ging het snel, wat een fijne en persoonlijke service!

  Hoe leuk trouwens ook, dat je een geboortetegel kunt maken van het geboortekaartje! Wij werden hiermee door kraambezoek verrast!

  Wij raden je aan iedereen aan!!

  Groetjes, familie Timmer
 • Geplaatst door Linda Sproet
  Wij waren er snel uit, een geboortekaartje van Pompeloentje is een echt baby-geboortekaartje! Na aanpassingen uit een eerste proefdruk stond het kaartje klaar voor de laatste gegevens. Na de geboorte de gegevens doorgegeven waarna er snel gehandeld werd en ik de kaartjes in huis had de dag dat ik uit het ziekenhuis kwam. We krijgen er erg veel complimenten over, kortom goede kwaliteit en klantenservice!
 • Geplaatst door Familie buist
  Prachtig geboortekaartje voor onze dochter Fiene. Goede service en kwaliteit. Met name de mogelijkheid om alles aan het kaartje te kunnen aanpassen was een sterk pluspunt. Snelle levering. Er wordt goed meegedacht met je wensen.
 • Geplaatst door Familie Kappert
  Inderdaad fijn dat we konden afwijken van het standaard kaartje en vooral dat er werd meegedacht en heel snel werd gehandeld. We waren een beetje laat omdat we niet konden kiezen, maar we konden heel snel overleggen en schakelen. Super fijn!
 • Geplaatst door Fam van Rijn
  Dit was alweer de tweede keer dat we van jullie top service gebruik hebben gemaakt en wederom met groot succes. We hebben alweer veel leuke reacties op ons kaartje mogen ontvangen. Heel erg prettig dat we zoveel aan mogen passen aan jullie ontwerpen waardoor het ook dit keer weer echt ons kaartje is geworden. Fijn contact, persoonlijke service en vlotte afhandeling! Kortom echt een aanrader voor mooie, vrolijke, gepersonaliseerde geboortekaartjes!
 • Geplaatst door Nienke
  We zijn heel tevreden met de geboortekaartjes.
  Er was in overleg een heleboel aan te passen.
  Het was lastig om voor ons 4e kindje een leuk kaartje te vinden maar zo is dat supergoed gelukt!
  Ook fijn dat er een goede drukproef word gestuurd!
 • Geplaatst door Sander
  Wij sluiten ons aan bij de positieve onderstaande berichten. Een persoonlijke benadering en een snelle correcte afhandeling. Wat wil je nog meer!
 • Geplaatst door niesten
  Wow! Heel lief kaartje! Leuke reacties op ontvangen.
  Communicatie verliep zeer vlot en duidelijk.
  Kortom:wij zijn zeer tevreden!
 • Geplaatst door Hanneke
  Super blij zijn wij met het geboortekaartje, waar we hele leuke reacties op hebben gekregen! We zijn ook zeer tevreden over de snelle mail reacties en vlotte levering van de enveloppen en kaartjes! Echt een aanrader!!
 • Geplaatst door Marjolein
  We zijn erg tevreden over jullie service.
  Blij verrast was ik dat de enveloppen zo snel verzonden werden, en dan ook nog zo mooi ingepakt. Echt een cadeautje.
  Ook het geboortekaartje zelf hadden we naar volle tevredenheid de volgende dag om 9.00u 's ochtends al in huis!! Super snel. Ik zal jullie zeker aanraden voor mooie kaartjes en de vlotte persoonlijke service.
 • Geplaatst door Manon
  De kaartjes zijn geweldig, mooie kwaliteit en helemaal naar wens gemaakt. Snel contact via de mail voor een spoedbestelling. Geweldige service! Bedankt!
 • Geplaatst door Marijke Gerrits
  Wij zijn erg tevreden met het resultaat van het samengestelde kaartje onze tweeling. Het kaartje is volledig aangepast naar onze wensen waarbij echt alles mogelijk was! Zelfs het sluitzegeltje is veranderd in de kleuren van het kaartje. Wij hebben tot hu toe dan ook nog alleen maar hele leuke reacties ontvangen op het kaartje.
  De service is snel en uitstekend en niets is te veel!
  Echt een aanrader om hier je geboortekaartje te bestellen.
  Nogmaals bedankt voor jullie service.
 • Geplaatst door Hilde
  Prima en vlotte service. Er werd goed meegedacht om ons kaartje zo mooi mogelijk te maken.
 • Geplaatst door Bert en Marije de Winter-Dekker
  Pompeloentjes heeft mooie kaartjes geleverd en heeft een uitstekende service. Mooi resultaat en we werden vlot te woord gestaan. Ook werd er mee gedacht met de samenstelling van de kaart. Er was een goede wisselwerking tussen onze ideeën en dat van hen. Je kunt met een gerust hart geboortekaartjes bestellen bij dit bedrijf. Chapeau!!
 • Geplaatst door Rik-Jan
  Wij zijn erg tevreden over het eindresultaat maar ook zeker over de weg er naar toe. Aanrader!
 • Geplaatst door Robin
  Super leuke kaartjes!
  En een goede snelle service
 • Geplaatst door Gerry Luijks-Scholten
  Geweldige kaartjes gehad, zeer goede klantenservice, aanrader!
 • Geplaatst door Karina
  Erg tevreden met het eindresultaat. Veel leuke reacties van familie/vrienden.
  In traject voor definitieve versie vlot reactie op email. Suggesties voor weergave van namen werden spontaan gegeven, erg leuk.
  Levering zelf ook vlot, verzending nog dezelfde dag.

  Absolute aanrader!
 • Geplaatst door Youri
  Wat een leuke website is dit geworden zeg. Ook veel positieve reacties. Ga zo door!!!
 • Geplaatst door Familie janssen
  Wij hebben zoveel positieve reacties gekregen op de geboortekaart van onze Floor.
  Wij willen jullie hartelijk bedanken voor de goede samenwerking en de snelle levering hiervan.

  Groet,
  Familie Janssen
 • Geplaatst door Rianne de Leeuw
  De kaartjes waren echt heel leuk. Alle kleuren konden we aanpassen. In plaats van blauw of roze hebben we gekozen voor een groene achtergrond. De reacties van onze familie waren erg positief.
  De medewerking van Pompeloentje was erg prettig en de afhandeling perfect. Ook het feit dat een donatie naar cliniclowns gaat, vinden wij best bijzonder.
  KORTOM: zeker een aanrader om je kaartjes te bestellen bij Pompeloentje!!!
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door
 • Geplaatst door

Gastenboek

 • 08-01-2021 - Zeer goede ervaringen met Deborah en pompeloentje! Bij alle 3...  lees meer
 • 08-09-2020 - Via Google op deze site gekomen, wat een leuke kaartjes!...  lees meer
 • 28-05-2020 - Wij zijn erg tevreden over ons geboortekaartje. Mooie kwaliteit. Wij...  lees meer
Plaats een bericht
© 2011 - 2021 Pompeloentje geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel