Pompeloentje is een handelsnaam van D-sign08.

Wanneer u bij Pompeloentje een bestelling plaatst, geeft u aan dat u akkoord gaat met de Algemene Voorwaarden. Pompeloentje behoudt zich het recht voor om deze algemene voorwaarden aan te vullen of te wijzigen.

Contactgegevens
D-sign08 
Handelend onder de naam Pompeloentje
Deborah van der Leek
Nieuweweg Noord 267
3905 LW Veenendaal

Telefoonnummer: 06-381 405 18
E-mail: info@d-sign08.nl

KvK nummer: 30288025
BTW nummer: NL001643716B02

ING: 4985235
T.n.v. D-sign08

IBAN: NL81INGB0004985235
BIC:INGBNL2A

 

Goed doel

Pompeloentje schenkt 1x per jaar een bedrag aan CliniClowns. De opbrengst wordt bepaald via onderstaande staffel. De totaalopbrengst verschijnt 1x per jaar op www.pompeloentje.nl en www.cliniclowns.nl. Bijv. U bestelt 75 kaarten, dan gaat er 4,00 naar CliniClowns.

50 kaarten - 3,00
75 kaarten - 4,00
100 kaarten - 5,00
125 kaarten - 6,00
150 kaarten - 7,00
175 kaarten - 8,00
>175 kaarten - per 25 stuks + 1,00

Prijzen en betalingen

 1. Betaling van de geboorte- en/of trouwkaartjes geschiedt binnen 14 werkdagen na ontvangst van de factuur en in ieder geval voor de definitieve order gedrukt gaat worden.
 2. Betaling kan geschieden door middel van overschrijving van het totaalbedrag op rekeningnummer ING: 4985235 t.n.v. D-sign08 onder vermelding van het factuurnummer. Betaling kan ook geschieden via iDeal: iDeal maakt het mogelijk de bestelling direct via internetbankieren, veilig en snel af te rekenen. De klant heeft als voordeel dat de bestelling meteen in behandeling genomen wordt.
 3. De prijzen van de geboortekaartjes en trouwkaarten 13,5 cm x 13,5 cm zijn inclusief 21% BTW, een papieren proefdruk, digitale proeven, drukwerk en enveloppen naar keuze 14 cm x 14 cm en verzending naar een adres in Nederland of België.
 4. Volgende papieren proefdrukken worden gemaakt tegen een betaling van 12,50 euro per stuk (inclusief 21% BTW).
 5. Prijzen gelden zoals vermeld op www.pompeloentje.nl
 6. Digitale proeven worden binnen 5 werkdagen per e-mail toegezonden
 7. Optioneel zijn onze sluitstickers.
 8. Optioneel is onze geboortetegel.

Levering

 1. Pompeloentje verzendt haar bestellingen via PostNL.
 2. Pompeloentje verzendt kosteloos vooraf de enveloppen, zodat de klant deze van tevoren al kan schrijven. (uitgezonderd wanneer het geslacht van de baby niet bekend is en de keuze valt op bijvoorbeeld roze of blauwe enveloppen)
 3. Geboortekaartjes worden binnen 2 werkdagen* na ontvangst (per mail) van de geboorte gegevens verzonden. Stuur altijd een sms ter bevestiging van de geboorte.
 4. Trouwkaarten worden binnen 4 werkdagen na akkoord van het ontwerp verzonden.
 5. Voor verzendingen naar het buitenland gelden de prijzen zoals staan vermeld op www.postnl.nl (voor verzending naar belgië zijn geen extra kosten verbonden)
 6. Bestellingen kunnen op een ander afleveradres worden bezorgd. Dit dient men vooraf aan te geven per e-mail of via het bestelformulier.
 7. Wij zijn op zaterdag, zondag en feestdagen gesloten.

* Geboortes welke vanaf vrijdag 10:30 uur worden doorgegeven worden op maandag morgen verwerkt.
* V.b. U stuurt de gegevens dinsdag avond 20:00, dan geldt verzending kaartjes naar de klant uiterlijk donderdag
* Kijk ook even bij veel gestelde vragen voor de dagen dat de drukkerij gesloten is of dat er geen postbezorging mogelijk is.

Annuleren

Je kunt je bestelling altijd annuleren. Hier hoeft geen reden voor te worden opgegegeven. Als je besluit je bestelling te annuleren wordt het betaalde bedrag, min de kosten van een eventueel gemaakte proefdruk en (al reeds verstuurde) enveloppen, teruggestort op je rekening. De kosten van een proefdruk zijn 12,50. Enveloppen 0,30 ct. per stuk.

Milieu

Onze drukker is bewust van de effecten van een grafisch productiebedrijf op het milieu. Zij streven er naar om zo duurzaam en milieubewust mogelijk te produceren. Standaard drukken zij op FSC gecertificeerd papier. Zij drukken digitaal via een xerografisch proces. Dit is een milieu vriendelijke productiemethode met milieuvriendelijke toners zonder gebruik van chemicaliën, wasmiddelen, alcohol en/of zware metalen.

Privacy

Pompeloentje verstrekt vanwege privacy geen gegevens aan derden. Met als uitzondering de drukkerij.

Auteursrecht

 1. De ontwerpen van Pompeloentje zijn auteursrechterlijk beschermd. Geen van de ontwerpen mag worden nagemaakt en/of verveelvoudigd zonder schriftelijke toestemming. 
 2. Aangepaste/gemaakte ontwerpen blijven eigendom van Pompeloentje. 

Klachten en aansprakelijkheid

 1. Pompeloentje is niet aansprakelijk voor directe en/of indirecte schade die na levering, door welke oorzaak dan ook, ontstaan zijn bij de klant.
 2. Pompeloentje zorgt kosteloos voor nieuwe kaartjes wanneer zij teksten foutief heeft overgenomen. Gegevens dienen dan ook per mail of sms aangeleverd te worden.
 3. Pompeloentje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor tekstfouten die verkeerd zijn doorgegeven door de klant. 
 4. Pompeloentje kan niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkende drukkleuren. De kleuren van de kaartjes op het beeldscherm zijn nooit exact gelijk aan het drukwerk. Aan de hand van een gratis proefkaart en de proefdruk van het gekozen kaartje kunnen kwaliteit en kleuren beoordeeld worden.
© 2011 - 2024 Pompeloentje geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel