Gratis Proefkaartgeboortekaartje vogels
Bestel vrijblijvend een gratis proefkaart om de kwaliteit
van onze geboortekaartjes en trouwkaarten te kunnen beoordelen. Hier zijn geen kosten aan verbonden.

Bestelling plaatsen
Plaats een bestelling, dit kan via de bestelprocedure welke je kunt volgen bij meer informatie bij jullie gekozen kaartje, via mail info@d-sign08.nl of via het contactformulier. Wanneer jullie nog niet weten of het een jongen of een meisje wordt, plaats dan alleen een bestelling voor een jongen of meisje. Tijdens de bestelprocedure kan er in het opmerkingen veld aangegeven worden welk geboortekaarje jullie graag opgemaakt zien worden voor het andere geslacht. Zijn jullie in het bezit van een kortingscode? Deze kan via de bestelprocedure worden ingevuld of per mail worden meegestuurd.

Betaling
Na betaling van de geboortekaartjes of trouwkaarten, gaat Pompeloentje aan de slag met jullie gekozen ontwerp(en). Wij plaatsen jullie gekozen teksten, gedichtjes e.d. op het kaartje. Wanneer het geslacht van de baby nog niet bekend is, maakt Pompeloentje een digitale proef voor een meisje en voor een jongetje. dit hoeven niet per sé dezelfde kaarten te zijn. Pompeloentje maakt de gekozen kaart(en) binnen 5 werkdagen op. Wanneer je een spoedbestelling plaatst, graag eerst even contact via de mail.

Betalingen via de bestelprocedure kunnen worden betaald via Ideal. Bestellingen via mail of het contactformulier kunnen via bijvoorbeeld internetbankieren worden overgemaakt. Jullie ontvangen een digitale factuur.

Enveloppen vooraf
Enveloppen voor de geboortekaartjes worden verstuurd vanaf de 7e maand van de zwangerschap.

Digitale proef
Stuur jullie gewenste teksten via e-mail. Na de opmaak van het kaartje met jullie teksten/foto's, gedichtjes e.d. sturen wij een digitale proef (pdf), hierna kunnen gewenste aanpassingen nog worden doorgevoerd.

Na akkoord digitale proef
Bij akkoord van de digitale proef, besteld Pompeloentje een proefdruk van het geboortekaartje, zo kunnen jullie zien hoe het geboortekaartje er straks in het echt uit komt te zien.

Na akkoord drukproef
Bij akkoord van de drukproef is het wachten tot jullie baby is geboren.

(Trouwkaarten kunnen bij goedkeuring van de drukproef worden besteld)

Jullie baby is geboren!
Breng via een sms bericht 0031 (0)6 381 405 18, Pompeloentje op de hoogte van de geboorte van jullie baby. Vermeld hierbij de laatste aanvullende gegevens, zoals naam, datum, tijd, gewicht, lengte... (let hierbij goed op dat er geen foutjes in staan). Wanneer de gegevens voor 10:30 uur zijn doorgegeven, gaan de bestelde geboortekaartjes dezelfde dag nog op de post. Wanneer wij de gegevens na 10:30 uur ontvangen, gaan de geboortekaarten de eerstvolgende werkdag op de post. Zodra de geboortekaartjes zijn gepost, gelden de leveringsvoorwaarden van Post NL.

Invullen laatste gegevens
Pompeloentje vult de laatste gegevens in en bestelt het gewenste aantal geboortekaartjes en de eventueel bestelde sluitstickers. (Wanneer je toch graag een laatste controle wilt doen, stuurt Pompeloentje uiteraard een nieuwe pdf ter controle en plaatst zij hierna de gewenste bestelling bij de drukkerij)

Zijn er vragen over onze werkwijze? Mail ons voor meer informatie: info@d-sign08.nl

© 2011 - 2024 Pompeloentje geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel