Moet ik eerst een bestelling plaatsen om een gratis proefkaart te kunnen bestellen?
Nee, er kan vrijblijvend een gratis proefkaart opgevraagd worden om de kwaliteit van onze geboortekaarten te kunnen beoordelen. Hiervoor hoeft geen bestelling te worden geplaatst. We proberen zoveel mogelijk geboortekaartjes uit de collectie hiervoor op voorraad te hebben.

We weten niet of het een jongen of een meisje wordt
Dit is geen probleem, Pompeloentje maakt een geboortekaartje op voor zowel een jongen als een meisje, een gratis proefdruk is van beide geboortekaartjes mogelijk. In geval van enveloppen vooraf ontvangen geldt dat dit alleen kan bij een neutrale kleur, bijv. wit of zilver. Willen jullie een roze of blauwe envelop bestellen en jullie weten nog niet of het een jongetje of een meisje wordt? Dan worden de enveloppen verstuurd als de baby is geboren.

Kan ik kiezen voor eigen teksten of moet het voorbeeld worden gebruikt?
Jullie zijn vrij om zelf te bepalen welke teksten er op het geboortekaartje komen te staan. De voorbeelden in de webshop dienen ter inspiratie en geven een indruk hoe de ruimte ingevuld kan worden.

Ik kan de tekst zelf niet aanpassen op de website, klopt dit?
Ja, dit klopt. Wij passen aan de hand van de aangeleverde teksten en gedichtjes het geboortekaartje voor jullie aan en ontvangen hiervan een pdf ter controle. De uiteindelijke geboortegegevens worden na de geboorte van de baby voor jullie aangepast.

Kan ik een kaart laten aanpassen?
Aanpassingen zijn altijd mogelijk, denk bijvoorbeeld aan andere kleuren, een foto van de baby of bijvoorbeeld het plaatsen van een broertje en/of zusje of juist het weglaten ervan. Deze aanpassingen worden kosteloos uitgevoerd.

Wat is het verschil tussen een gratis proefkaart en een proefdruk?
Een gratis proefkaart kan aangevraagd worden om de kwaliteit van onze kaarten te beoordelen. Het kan zijn dat dit een ander kaartje is dan jullie eigenlijk zouden willen bestellen. Daarom heeft Pompeloentje de optie gratis proefdruk ingesloten. Bij een bestelling kan na opmaak deze proefdruk worden besteld, zodat jullie precies weten hoe het kaartje er straks in het echt uit komt te zien.

Kan een order geannuleerd worden?
Een bestelling kan altijd geannuleerd worden. Hier hoeft geen reden voor op worden gegeven. Als je besluit je bestelling te annuleren wordt het betaalde bedrag, min de kosten van een eventueel gemaakte proefdruk 12,50 of reeds gestuurde enveloppen 0,30 cent per stuk, teruggestort op jullie rekening.

Kan er vanuit België besteld worden?
Ja, een bestelling vanuit België is geen probleem. Hier zijn geen extra kosten aan verbonden. De levertijd kan wel iets langer zijn. Hier heeft Pompeloentje helaas geen invloed op. Let er wel op dat vierkante kaarten onder het niet genormaliseerde verzendtarief vallen in België. Een vierkante kaart versturen kost binnen België 1,30 per kaart.

Wat zijn de verzendkosten voor de geboortekaartjes?
De prijzen zijn inclusief de verzendkosten: enveloppen (ook vooraf), een proefdruk en de geboortekaartjes/trouwkaarten.

Op welke speciale werkdagen in 2019 worden er geen kaartjes gedrukt en worden er door PostNL geen paketten bezorgd?

Vrijdag 19 april - Goede Vrijdag
Maandag 22 april - 2e Paasdag
Donderdag 30 mei - Hemelvaartsdag
Maandag 10 juni - 2e Pinksterdag
Woensdag 25 december - 1e Kerstdag
Donderdag 26 december - 2e Kerstdag
Dinsdag 31 december - Oudejaarsdag
Woensdag 1 januari - Nieuwjaarsdag

Ervaring leert dat de post rond Kerst en Oud en Nieuw vertragingen kunnen oplopen. Wij hebben hier helaas geen invloed op en men dient hier rekening mee te houden bij een bestelling geboortekaartjes, wanneer jullie kindje rond deze periode wordt verwacht.

De baby is geboren! Wanneer kunnen wij onze kaartjes verwachten?
Wanneer de gegevens bij Pompeloentje op een werkdag voor 10:30 uur binnen zijn, worden de geboortekaartjes dezelfde dag gedrukt en naar jullie toegestuurd. Post NL levert de geboortekaartjes de volgende werkdag. Wanneer wij de geboortegegevens na 10:30 uur ontvangen worden de geboortekaarten de eerstvolgende werkdag gedrukt en verzonden. Wanneer de kaarten zijn gepost, gelden de leveringsvoorwaarden van PostNL.

Is het mogelijk achteraf extra kaartjes te bestellen?
Achteraf extra kaarten bestellen: dan zijn de kosten erg hoog, dit vanwege de opstartkosten voor de drukkerij. Kies daarom liever bij de bestelling voor wat extra kaarten dan achteraf extra kaarten laten drukken.

Kunnen er alleen sluitstickers besteld worden?
Ja, dit is mogelijk. Het mogelijk vanaf 25 stuks te bestellen. De aantallen gaan via de aangegeven staffel.

Ik heb een kortingscode, waar kan ik deze invullen?
De kortingscode kan ingevuld worden tijdens het bestelproces bij stap 2. Het bedrag wordt na invullen herberekent. Kortingscodes zijn niet geldig in combinatie met andere acties of aanbiedingen. Er zijn verschillende sites die kortingscodes aanbieden, deze zijn helaas als spam op internet geplaatst en zijn niet bruikbaar in de shop.

Zit jullie vraag er niet tussen? Stuur een mailtje naar info@d-sign08.nl of bericht ons via het contactformulier. Wij streven er naar binnen 24 uur te antwoorden, ook in het weekend.

 

© 2011 - 2024 Pompeloentje geboortekaartjes | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel